
3.75
Rozpustíme máslo a vyšleháme ho s cukrem. Troubu si předehřejeme na 170 °C. Do připravené hmoty přidáme vejce, mouku,… více o Cookies po francouzsku
Mouku prosejte se solí do mísy, vsypte cukr. Uprostřed udělejte důlek, vlijte do něj vejce, olej a dvě lžíce mléka.… více o Crepes suzette – palačinky po francouzsku
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky cca 1 cm široké. Pekáček vymažeme tukem (sádlo či olej). Na pekáček vyskládáme… více o Zapečené brambory se šlehačkou
Nic naplat, tuk je nositelem chuti, a proto krkovice patří k nejlepšímu vepřovému masu. Navíc… Celý článek
Vinobraní je v plném proudu a s ním i ochutnávky vína a burčáku. Výroba vína je poměrně… Celý článek
Potravinové alergie a intolerance trápí statisíce lidí, kteří si musí dávat velký pozor na to,… Celý článek
Zapomněli jste včas vytáhnout maso z mrazáku? Komu se to někdy nestalo… Naštěstí existuje… Celý článek
Na sádle osmahneme mleté maso, osolíme, opepříme, přidáme rozmačkaný česnek, trošku oregána, rajský protlak a trochu… více o Lasagne s mletým masem
Mouku smícháme s kypřícím práškem, cukrem, kakaem a opatrně vmícháme podmáslí, olej, vejce a strouhaný kokos. Hlubší… více o Rychlé kokosové řezy
Z vykynutého kvásku a dalších surovin zpracujeme těsto. Nenecháme ho kynout, ale hned ho vyválíme, nakrájíme na… více o Svatební koláčky
Kumkvaty rozkrojíme podél na půl, očistíme od semínek a rozmixujeme. Vejce rozšleháme s cukrem, přidáme olej a opět… více o Buchta s kumkvaty
Hermelín podélně rozřízneme. Měkký střed vydlabeme, přidáme máslo a lučinu, ašleháme a doplníme strouhanými vlašskými… více o Plněný hermelín Stella
Polovinu očištěné řepy pokrájíme, zalijeme koflíkem převařené vody, přidáme kůrky a necháme v teple 3 dny předem kvasit… více o Barščik polský
Smíchat suroviny, nechat 30 min. uležet. Tvořit malé karbanátky a smažit na oleji. více o Krůtí placičky podle Mirka
Nastrouháme celer, přidáme ostatní ingredience, dáme vychladit a podáváme s pečivem. více o Falešná humrová pomazánka
Dýně Dýni oloupeme škrabkou na brambory, překrojíme na polovinu a lžící vydlabeme jadérka. Poté nakrájíme na tenké… více o Gratinová dýně s tymiánem
1. Řepu oloupejte na nastrouhejte do mísy na hrubém struhadle. 2. Přidejte cibuli a česnek, promíchejte. 3.… více o Sladkokyselá řepa zasyrova Hany Michopolu
Namočené fazole uvaříme doměkka a scedíme je. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme na kostičky… více o Vegetariánské chilli con carne
Jak na jednoduchou, rychlou a hlavně levnou polévku? Láďa Hruška to pro nás zas vymyslel! Předvaříme si vodu v… více o Chlebová polévka dle Ládi Hrušky