
3
Nejprve si všechny ingredience připravíme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka, párek (nebo dle chuti jinou… více o Zapečené brambory s brokolicí, uzeninou a nivou
Cibulku nakrájíme najemno a necháme zesklovatět na másle. Poté přídáme na plátky nakrájené, očištěné žampiony a na… více o Zapečené těstoviny s brokolicí
Palačinky usmažíme běžným způsobem z uvedených ingrediencí. Odkládáme je na papírový ubrousek, aby vpil přebytečný olej… více o Zapečené palačinky s brokolicí
Cukety jsou výborné nejen do slaných jídel, jako jsou placky, polévky nebo těstoviny. Pořádnou… Celý článek
Dělená strava údajně slibuje snadné hubnutí a lepší trávení, kterého dosáhnete tím, že… Celý článek
Pokud jste doteď měli ze zavařování obavy nebo doma nemáte velký zavařovací hrnec, máme pro… Celý článek
Omáčky jsou bezesporu typickým pokrmem pro českou kuchyni. Někomu připomenou dětství a… Celý článek
Vše postupně dáme do pekárny a zapneme program TĚSTO. Z připraveného těsta upleteme pletýnky necháme tak 10 minut… více o Pletýnky z domácí pekárny
Vejce rozšleháme metličkoku s vodou. Přidáme sůl a za stálého míchání přisypáváme mouku, než vznikne hladké těsto. … více o Přílohové noky
Nejdříve si ze surovin uvaříme hustý pudink, klasicky dle návodu a necháme vychladnout. **Těsto:** Oddělíme si… více o Domácí krtkův dort na plechu
Maso prošpikujeme slaninou, osolíme, pokapeme citronou šťávou a necháme asi 30 minut odležet. Na tuku rozpustíme… více o Králík na švestkách a černém pivu
Z mouky, moučkového cukru, vajec, rumu a másla rychle vypracujeme hladké těsto. Těsto rozpůlíme a do jedné poloviny… více o Dvoubarevné cukroví
Sójové maso uvařte ve vodě se solí a lžící sojové omáčky. Maso vyndejte a vymačkejte. Vychladlé maso smíchejte se… více o Sójové maso na kari
Do misky prolisujeme mouku s kypřícím práškem a cukrem a promícháme je s mletými ořechovými jádry. Teplé mléko, vejce,… více o Ořechový beránek
Na sádle zpěním nakrájenou cibuli, přidáme uzené maso, orestujeme, dále přidáme nakrájenou kapustu a na kostky… více o Zadělávaná kapusta
Převaříme mléko a necháme vychladnout. 1 šlehačku / smetanu ke šlehání a 2 tyčinky kaštanů zahříváme nad vodou do… více o Baileys
Všechny potřeby dáme do jedné nádoby a tyčovým mixérem dokonale promícháme. (Česnek namačkáme, cibuli rozkrájíme jako… více o Domácí tatarský biftek
Do mísy nakrájíme rajčata, cibuli, salám, přidáme uvařená a vychlazená vejce, majolku a podle chuti osolíme a opepříme.… více o Rajčatový salát s vejci
1) suché složky smíchat v misce, přidat zbytek a ručně zpracovat měkké těsto (jako plastelína). 2) Těsto zabalit do… více o Perníčky hned měkké