
2.5
Do zapékací misky naskládat vrstvu brambor (polovinu celkového množství). Osolíme, opepříme a okmínujeme. Další vrstva… více o Zapečené brambory se smetanou
Začneme tím, že si oloupeme brambory a nakrájíme je na plátky. Poté si vymažeme pekáček olejem a brambory do něj… více o Zapečené brambory s masem a smetanou
Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Poté je vkládáme do máslem vymazaného pekáčku. Každou vrstvu zvlášť… více o Zapečené (gratinované) brambory se smetanou
Ladronka poslední srpnovou neděli byla lahůdková. Patnáctý ročník gastronomického festivalu F… Celý článek
Proč si někdy tak komplikujeme život horami špinavých hrnců, když by nám stačila k přípravě… Celý článek
Oběd do krabičky byl dlouhou dobu spojován se zdravým životním stylem, dnes se ale pro mnohé… Celý článek
Každý milovník knih nad nimi musí zaplesat. A nejen on. Dorty, které dokonale kombinují… Celý článek
Všechny přísady nakrájíme na kostičky, okořeníme, promícháme s majonézou a hořčicí. Necháme odležet a mažeme na veku. více o Pochoutkový salát
Z droždí, cukru, trochu vlahé vody připravíme kvásek. Do mísy nasypeme oba druhy mouky, přidáme sůl, kvásek, vejce,… více o Dalamánky s mandlemi
Vejce rozmícháme s moukou, špetkou soli a postupně za stálého míchání přiléváme mléko, až získáme hustou směs. Formu na… více o Drůbeží cihla
Kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme, okořeníme a opečeme na pánvi. Pita chléb rozkrojíme, spodní díl potřeme… více o Kuřecí steak v pita chlebu
1. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Na plátky rozkrájíme i krkovičku. Slaninu a cibuli… více o Aladinův hrnec
rozpustím kostku másla/Hery, ve které opeču pytlík ovesných vloček. Přidám 100g sekaných oříšků a rozinky. Po… více o Ovesné sušenky
Na pánvi rozpálíme větší množství oleje, přihodíme na kostičky nakrájené syrové brambory, které osolíme, okmínujeme a… více o Bramborová omeleta
Oloupané šalotky nasekáme nadrobno a velice pomalu a začastého míchání je osmažíme dozlatova na pánvi s rozehřátým… více o Paštika s pomerančovou kůrou
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, větší kusy zelí překrájíme. 1 cibuli osmažíme na na polovině tuku, opečeme… více o Segedínský guláš maďarské babičky
Hovězí maso vložíme do studené osolené vody a na velmi malém plaménku uvaříme doměkka. Čtvrt hodiny před koncem varu… více o Hovězí polévka s masem – dietní
Utřeme máslo s cukrem a vejci. Přidáme oloupanou a na kousky pokrájenou rebarboru, trochu mléka a přisypeme mouku s… více o Koláč s rebarborou
Kolínka zbavíme přebytečného tuku, sundáme blanky, maso omyjeme, pak narovnáme do pekáče 2. Přidáme nakrájený celer,… více o Jehněčí kolínko se šťouchanými brambory