Šlehané rybí filé Mírně osolené rybí filé opražíme na suché pánvi, až se rozpadne. Stáhneme z ohně, vmícháme 3 rozšlehané žloutky a… více o Šlehané rybí filé
Labužnické rybí filé Rybí filé namočíme do osoleného mléka, nakrájíme na plátky a osolíme. Na tenčí plátky nakrájíme i anglickou slaninu. Do… více o Labužnické rybí filé
Rybí filé po provensálsku Filé posypeme provensálským kořením a jemně pokapeme citronovou šťávou. Orestujeme na oleji, maso vyjeme. Přidáme… více o Rybí filé po provensálsku
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového, taženého,… Jablečný závin neboli štrúdl patří mezi speciality nejen české kuchyně. Stejně tak je… Celý článek
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje… Bývalá francouzská herečka Brigitte Bardot, která je dodnes považována za jeden z prvních… Celý článek
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou… Ať už si je dáte se sklenicí mléka, hrnkem horkého čaje, nebo dobrou kávou, křupavé sušenky… Celý článek
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a… Špagetová dýně sice není tak populární jako hokkaidó, máslová nebo muškátová dýně, o to víc… Celý článek
Kuřecí oči Prsíčka osolíme, opepříme a zprudka opečeme. Poté vymažeme zapékací mísu máslem a vložíme do ní osmahnutá prsa. Z vajec… více o Kuřecí oči
Rychlé tvarohové šátečky V míse smícháme cukr, pudikový prášek, tvaroh, žloutky, kůru a šťávu z citronu a dobře rozmícháme. Listové těsto… více o Rychlé tvarohové šátečky
Tvarohové šátečky Tvaroh smíchat s moukou, Herou a práškem do pečiva. Zpracovat na vále v hladké těsto, dát do ledničky na 1/2 hodiny.… více o Tvarohové šátečky
Zapečené nové brambory se smetanou… Brambory pečlivě omyjeme. I se slupkou je nakrájíme na půlcentimetrové plátky. Vodu ve větším hrnci přivedeme k varu,… více o Zapečené nové brambory se smetanou a libečkem
Zmrzlinový koktejl Do zmrzlinového poháru nalijeme všechno kokosové mléko. Banán nakrájíme na plátky, smícháme ho s malinami a společně je… více o Zmrzlinový koktejl
Hraběnčiny řezy s tvarohem Z přísad zpracujeme těsto, 2/3 těsta rozválíme a namačkáme na plech, 1/3 těsta si odložíme do lednice ztuhnout. Na… více o Hraběnčiny řezy s tvarohem
Domácí Brumíci Z bílku ušleháme sníh. Smícháme žloutek, mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko a olej, pořádně promícháme. Nakonec… více o Domácí Brumíci
Aspikový dort Plátky šunky naplníme vlašským salátem a srolujeme,na dně formy je zalijeme ochucené želatiny,během tuhnutípřipravíme… více o Aspikový dort
Pravá italská pizza pro každého Receptů na pizzu je na internetu hodně, bohužel musím říct, že naprostá většina z nich má od pravé italské pizzy velice… více o Pravá italská pizza pro každého
Margotková buchta Uvaříme 2 pudinky a vylijeme je na předem vymazaný a vysypaný plech. Necháme schladnout, nejlépe až do studena.… více o Margotková buchta
Zadělávané nekynuté koláče… V míse zaděláme těsto (je to lepší, než na vále, nikam mouka nepadá, zpracovává se rukama) - do mouky uděláme důlek,… více o Zadělávané nekynuté koláče svatební nebo pouťové
Galletes - slane palacinky Vyšleháme mouku s vejcem. Poté pomalu přiléváme vodu. V případě vody se řídíme spíše podle rozumu, těsto by mělo mít… více o Galletes - slane palacinky