Šlehané rybí filé Mírně osolené rybí filé opražíme na suché pánvi, až se rozpadne. Stáhneme z ohně, vmícháme 3 rozšlehané žloutky a… více o Šlehané rybí filé
Labužnické rybí filé Rybí filé namočíme do osoleného mléka, nakrájíme na plátky a osolíme. Na tenčí plátky nakrájíme i anglickou slaninu. Do… více o Labužnické rybí filé
Rybí filé po provensálsku Filé posypeme provensálským kořením a jemně pokapeme citronovou šťávou. Orestujeme na oleji, maso vyjeme. Přidáme… více o Rybí filé po provensálsku
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku… Některé dorty vypadají až příliš dobře na to, abyste měli chuť je sníst. Siân-Amy Pettit známá… Celý článek
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to… Mazání másla na chleba je činnost, nad kterou většina z nás vůbec nepřemýšlí. Ukrojíte chleba,… Celý článek
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i… Málokteré ovoce dokáže člověka tak pozitivně naladit jako krásně oranžové meruňky. Zavařte si… Celý článek
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové… Ovocné koláče k létu prostě patří. Nebojte se jich a upečte si některý podle receptu slavných… Celý článek
Kuře s omáčkou z pomazánkového… Nadrobno pokrájenou cibuli smažíme na másle (možno přidat trochu oleje). Z celého pórku odřízneme pouze světlou část … více o Kuře s omáčkou z pomazánkového másla
Satanova kuřecí stehýnka Kuřecí stehýnka omyjeme a ostrým nožem vytvoříme několik zářezů v kůži, jež částečně zasahují i maso. Máslo a koření… více o Satanova kuřecí stehýnka
Marcipán ze sušeného mléka Sypké přísady prosejeme, smícháme a přidáme rozehřátý tuk s medem a rumem. Během zpracování přiléváme podle potřeby… více o Marcipán ze sušeného mléka
Rychloutopenci Lák se povaří, až vznikne hladká hmota. Uzeninu i cibuli nakrájíme na kolečka, narovnáme do sklenic asi do půlky a… více o Rychloutopenci
Zapečené nové brambory se smetanou… Brambory pečlivě omyjeme. I se slupkou je nakrájíme na půlcentimetrové plátky. Vodu ve větším hrnci přivedeme k varu,… více o Zapečené nové brambory se smetanou a libečkem
Česnečka s krutony Na pánvi rozpustíme trochu másla a osmahneme chléb nakrájený na malé kostičky. Máslo rozpustíme na pánvi, přidáme… více o Česnečka s krutony
Rybí polévka s hrachem Většinu vařeného hrachu rozmačkáme (trochu si necháme na ozdobení polévky) a prohřejeme ve vývaru spolu s povařenou,… více o Rybí polévka s hrachem
Fešácká buchta Nejprve se pusťte do tmavého těsta. Vajíčka vyšlehejte s krystalovým cukrem, přidejte mléko, kakao, olej, prášek do… více o Fešácká buchta
Mrkvová polévka Na drobno nastrouhanou mrkev a rozkrájenou cibulku orestujeme na másle. Přidáme dětskou krupičku a majoránku. Přidáme… více o Mrkvová polévka
Skořicové cukroví s oříšky Ze žloutku a ostatních surovin zpracujeme těsto, které si dáme ztuhnout na dvě hodinky do lednice. Cukroví můžeme dělat… více o Skořicové cukroví s oříšky
Sypaná jablečná buchta Z mouky, cukrů a kypřícího prášku uděláme sypkou směs, půlku vysypeme na plech vyložený pečícím papírem. Nastrouháme… více o Sypaná jablečná buchta
Blesková „svíčková“ z kuřecích… Pokud máte čas, naložte den před vařením kuřecí prsa do halali - kuřecí prsa vložíme do hrnce a zalijeme halali i s… více o Blesková „svíčková“ z kuřecích prsou