Zapékané flíčky s jablky
Flíčky uvaříme v mírně osolené vodě, necháme odkapat a promícháme s polovinou másla. Oloupaná a na silnější plátky… více o Zapékané flíčky s jablky
3.09
Flíčky uvaříme v mírně osolené vodě, necháme odkapat a promícháme s polovinou másla. Oloupaná a na silnější plátky… více o Zapékané flíčky s jablky
Uzenou nakrájenou krkovičku obalíme v trojobalu jako řízek a usmažíme. K tomu podáváme salát z červené řepy a nakládané… více o Uzené jako řízek
Oloupeme mrkev a pokrájíme ji na kolečka. V kastrolu si na rozehřáté máslo dáme mrkev, kterou zalijeme troškou vody,… více o Uzené na cibuli s dušenou mrkví
Chcete překvapit rodinu či přátele nějakým úžasně strašidelným dortem na Halloween? Stačí si… Celý článek
Zelné saláty patří k nejoblíbenějším přílohám. Jsou osvěžující, křupavé a díky své… Celý článek
Vypadá velmi lákavě, jako něco mezi hodně zralým žlutým jablkem a hruškou. Jenže když se do ní… Celý článek
Někdo Halloween miluje, jinému připadá jako hloupý americký import. Ať už patříte k jedné,… Celý článek
Plátky masa jemně naklepeme, osolíme, potřeme kmínem a šalvějí. Pokapané necháme několik hodin odležet. Plátky… více o Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu
Z trochy vlažného mléka, kostek cukru a droždí (asi půlka kostičky) připravíme kvásek. Do mísy dáme hladkou a… více o Koblížky jedna báseň
Filety mírně rozmražené rozdělíme na 4 porce, nasolíme, pokapeme citr. šťávou a necháme chvíli odležet. Zatím nakrájíme… více o Pangas se žampiony a pórkem
Do vody (menší hrnec) vložím páteř z kuřete, přidám sůl, pepř a nové koření, česnek, celer, cibuli (vše v celku) a… více o Kuřecí vývar
. Je-li náplň tuhá přidáme trošku šlehačky, může být i mléko (mléko stačí). více o Tvarohová náplň
Maso rozkrojíme, lehce naklepeme. Marinujeme 2-3 hodiny, grilujeme na litinovém plátu (případně opekáme na pánvi).… více o Naložená kuřecí prsa
Nakrájíme si papriky, rajčata a cibuli podle chuti, nejlépe na větší kousky. Připravíme si větší hrnec, nejlépe široký… více o Pravé maďarské lečo
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na části sádla. Na druhé části sádla zpěníme… více o Mikulovské žebírko
Maso potřeme solí, urovnáme (natlačíme) do hrnce. Za 3-4 dny zalijeme připraveným nálevem aby bylo potopené. Zatížíme a… více o Domácí uzený bůček, plec, ramínko, kýta
Všechny přísady uhněteme šlehačem s metlami na kynuté těsto. Na plech tvoříme kopečky, pečeme ve střední troubě 10-15… více o Cookies
Máslo, vodu, cukr a kakao povaříme 5 minut a pak 5 minut chladíme. Z povařené hmoty oddělíme 1 sklenici a do ní… více o Koláč s kokosem
Fěsto d+lat den předem a dát kynout do lednice.Recept na 2 pizzy, Nejlépe udělat 3 dávky tj.na 6 pizz. Ve střeně velké… více o Pravá italská oizza