Zapékané flíčky s jablky

Flíčky uvaříme v mírně osolené vodě, necháme odkapat a promícháme s polovinou másla. Oloupaná a na silnější plátky… více o Zapékané flíčky s jablky
3.09
Flíčky uvaříme v mírně osolené vodě, necháme odkapat a promícháme s polovinou másla. Oloupaná a na silnější plátky… více o Zapékané flíčky s jablky
Uzenou nakrájenou krkovičku obalíme v trojobalu jako řízek a usmažíme. K tomu podáváme salát z červené řepy a nakládané… více o Uzené jako řízek
Oloupeme mrkev a pokrájíme ji na kolečka. V kastrolu si na rozehřáté máslo dáme mrkev, kterou zalijeme troškou vody,… více o Uzené na cibuli s dušenou mrkví
Jablečný závin neboli štrúdl je taková typická podzimní rychlovka, kterou všichni milujeme.… Celý článek
Šípky nejsou jenom krásnou přírodní dekorací, která na podzim lemuje polní a lesní cesty… Celý článek
Nic naplat, tuk je nositelem chuti, a proto krkovice patří k nejlepšímu vepřovému masu. Navíc… Celý článek
Vinobraní je v plném proudu a s ním i ochutnávky vína a burčáku. Výroba vína je poměrně… Celý článek
Vše kromě švestek a drobenky smícháme, dáme na plech vyložený papírem na pečení, poklademe švestky a posypeme drobenkou… více o Švestkový koláč
Nožky žampionů oddělíme od kloboučků. Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli, přidáme nasekané nožky žampionů, chvíli… více o Plněné žampiony s nivou
Proč je u mouky a cukru to „přibližně“? Řiďte se vahou vajec. Šest vajec položit na váhu, zvážit je i se skořápkou a… více o Pravý piškot
V malé misce smícháme ocet, hořčici a šalotku. Velmi pomalu přiléváme olej a šleháme, až se spojí v emulzi. Osolíme a… více o Vinaigrette
Z tvarohu, smetany a cukru vyšleháme hladkou hmotu. Čokoládu, tuk a kakao rozpustíme ve vodní lázni. Připravíme si… více o Mražený Míša
Předehřejte troubu na 200 ° C V míse smíchejte sekanou, vejce, sůl, pepř, nakrájenou šalotku a na plátky nakrájený… více o Terrine Campagnarde
Brambory očistíme a nakrájíme na hrubé kostky, zalijeme vodou, přidáme včetně nálevu, osolíme, opepříme, přidáme kmín a… více o Šumavská kulajda se zastřeným vejcem
Tuňáka slijeme, důkladně promícháme s ricottou, parmezánem, vejcem a trochou čerstvě nasekané petrželky, zahustíme… více o Báječné tuňákové placičky s ricottou
1. Brambory, mrkev a pastinák oloupejte a nakrájejte na co nejtenčí plátky(třeba v robotu). 2. Troubu předehřejte na… více o Smetanové brambory Michopulu
Pažítku nasekáme nadrobno. Tuniaka scedíme. V miske spolu zmiešame obe suroviny. Pridáme vajcia a múku. Dochutíme soľou… více o Tuniakové karbonátky so salsou
Do mouky přidáme vodu, droždí, sůl a olej a zaděláme těsto. Rozděláme ho na plech pomocí rukou namazaných olejem.… více o Americká pizza
Na velké pánvi s vysokým okrajem rozpálíme olej, do kterého vložíme na nudličky nakrájené, prosolené a ve škrobu… více o Masová směs na pánvi