2.89
Kolínka zbavíme přebytečného tuku, sundáme blanky, maso omyjeme a vložíme do pekáčku. Přidáme nakrájený celer, mrkev,… více o Jehněčí kolínko se šťouchanými brambory
Jehněčí kolinko nařízneme nožem u kosti a tupou stranou nože očistíme kost. Osolíme, opepříme a opečeme v hrnci… více o Konfitované jehněčí kolínko s limetkovo-batátovým pyré
Uvaříme kolínka, scedíme a dáme je do větší mísy. Uzené maso pokrájíme na kostičky, nivu nastrouháme, zelí necháme… více o Kolínka se zelím a nivou
Horkovzdušná fritéza je malý domácí zázrak. Zvládne upéct, osmažit i zapéct téměř vše, a to s… Celý článek
Karbanátky jsou klasika, která patří mezi zlaté grály našich kuchyní. Možná také proto, že se… Celý článek
Princezna Diana si pečlivě hlídala jídelníček a vyhýbala se většině tuků, aby si udržela… Celý článek
Že ženy slaví v březnu MDŽ, ví každý. Na muže se ale tak trochu zapomíná, přitom i oni mají… Celý článek
Smícháme přísady na těsto a vyválíme na cca 3 mm. Vykrajujeme kolečka a pečeme v troubě do růžova cca 10 minut. Krém… více o Ledovky
Mouku smísenou s práškem do pečiva, cukr tuk, sůl, vodu a vejce na vále zpracujeme v tužší těsto. Těsto rozválíme na… více o Moučník s revení (rebarborou) nebo jablky
Z mouky a vody uděláme těsto, které se bude podobat konzistenci žvýkačce. Z těsta vyválíme tenčí placku. Dáme vařit… více o Povidlové pirohy
Asi půl hodiny před přípravou omáčky si připravíme vývar z koření. 4 kuličky pepře, 4 kuličky nového koření, asi 2 cm… více o Kořeněná rajská omáčka
Na pánvi rozehřejeme máslo a opečeme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme mrkev nakrájenou na silnější kolečka a… více o Mrkev jako maso
Z přísad zpracujeme těsto, 2/3 těsta rozválíme a namačkáme na plech, 1/3 těsta si odložíme do lednice ztuhnout. Na… více o Hraběnčiny řezy s tvarohem
Na půl uvařenou brokolici nakrájíme na drobno,přidáme polohrubou mouku,promícháme a pak postupně přidáme ostatní… více o Nákyp z brokolice
Brambory a cibuli oloupeme a nakrájíme a brambory dáme do hrnce s vodou a vaříme. Mezitím si osmažíme cibulku na oleji.… více o Šťouchané brambory
Nejprve nálev: Dáme vařit vodu s octem. Ve varu přidáme sůl, cukr, olej, bobkový list a chilli a necháme 2 minuty… více o Utopenci Gejza
Všechny ingredience zamícháme dohromady, až vznikne těsto, které se dá rozválet. Na hledké mouce pak válíme placky… více o Jihočeské zelňáky
Maso nakrájíme na větší kousky. Osolíme, potřeme česnekem, vložíme do mísy a zalijeme pivem. Necháme v chladničce… více o Pivní vrabci
Nyní si připravíme výtečné domácí tiramisu.Recept je vcelku jednoduchý.Tiramisu má 3 patra. Nachystáme si plech a… více o Domácí tiramisu