
1.8
Rohlíky natrháme a rozmočíme v mléce. Přidáme žloutky, promícháme a přidáme nakrájenou papriku, cibulku, žampiony,… více o Zeleninová nádivka
Všechnu zeleninu pomeleme na masovém mlýnku, dáme do hrnce vařit. Asi po 10 minutách přidáme olej a deko. Buďto vaříme,… více o Zeleninová směs
Mrkev a celer nastrouháme, přidáme majonézu, osolíme, opepříme. Zakápneme citrónovou šťávou a nakonec trochu osladíme.… více o Zeleninová pomazánka
Jablečný závin neboli štrúdl je taková typická podzimní rychlovka, kterou všichni milujeme.… Celý článek
Šípky nejsou jenom krásnou přírodní dekorací, která na podzim lemuje polní a lesní cesty… Celý článek
Nic naplat, tuk je nositelem chuti, a proto krkovice patří k nejlepšímu vepřovému masu. Navíc… Celý článek
Vinobraní je v plném proudu a s ním i ochutnávky vína a burčáku. Výroba vína je poměrně… Celý článek
Do tvarohu zamícháme na tenké plátky nakrájenou okurku, nasekanou cibuli a kerblík, osolíme, opepříme a důkladně… více o Kornoutky plněné tvarohem
Maso umeleme, přidáme lžíci vegety, sůl, pepř, mléko, promícháme a necháme asi hodinu uležet v lednici. Mezitím si… více o Mletá roláda
Postupně smíchat všechny suroviny, mléko přidávat až nakonec. Nalít do vymazané a vysypané větší bábovkové formy. … více o Oříšková bábovka
Ze všech ingrediencí vypracujeme těsto. Vložíme do mikroténového sáčku a necháme alespoň den uležet. S těstem je možné… více o Tvarované motané perníčky
Ze všeho uděláme těsto, vyválíme válečky a potom ji řežeme na 2 cm kousky. Potom obalíme v cukru více o Cimpr campr
Těsto: Do mísy nasypeme mouku,kypřící prášek a kokos.Promícháme a přidáme mléko,vajce a olej.Poté vmísíme kokos a… více o Party muffin
Rohlíky nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem a necháme mléko vsáknout. Do mísy vložíme maso, rohlíkové kostičky i s… více o Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Krabí tyčinky necháme rozmrznout, poté je nakrájíme na malé kousky, přidáme kukuřici, cibuli nakrájíme na jemno, sýr… více o Delikátní krabí salát
Opláchnutou vepřovou plec protkneme slaninou a půlkou párku a opečeme po všech stranách na teflonové pánvi. Maso… více o Debrecínská vepřová plec
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem. 1. Cizrnu přes noc namočte… více o Francouzský salát z cizrny
Vídeňská roštěná Z masa nemusíme odřezávat vnější tukovou blánu, snad jen kdyby nám vadila. Roštěnky na několika… více o Vídeňská roštěná s křupavou cibulkou
Žampiony nakrájejte na plátky a na trošce oleje opražte na pánvi. Dejte stranou. Pak na plátky nakrájenou cibuli nechte… více o "Červené" kuře