
2.25
Cibule se opece nakrajena na kousky, na trose oleje, pridava se na kousky nakrajena slanina, chvili restovat,asi 5… více o Bezvadne Curry v hrnci
Brambory uvaříme v osolené vodě. Asi deset minut před koncem varu přidáme brokolici rozebranou na růžičky. Scedíme vodu… více o Zeleninové medailonky
Všechnu zeleninu očistíme, omyjeme a osušíme. Rajčata nakrájíme na kostičky a papriku na tenké proužky. Cibuli… více o Zeleninové lečo
Snídaně je často označována za nejdůležitější jídlo dne. A není divu. Právě první jídlo po… Celý článek
Povedla se vám tento rok pořádná rajčatová úroda? Není nic jednoduššího než zpracovat rajčata… Celý článek
Prázdniny skončily a se školou nastal pro mnohé i tradiční shon. A proto si k večeři udělejte… Celý článek
Budapešťská pomazánka z tvarohu a vonící paprikou už řadu let patří k nejoblíbenějším… Celý článek
Těsto rozdělíme na poloviny. Jednu vyválíme a dáme na plech. Z brynzy, tvarohu, sýru a kopru vymícháme hladkou náplň a… více o Brynzový koláč
Ze žloutků, cukru a oleje ušleháme těsto. Poté vmícháme mouku, kakao a trochu prášku do pečiva, pořádně ušleháme a… více o Míša řezy od Verči
Na másle nebo olivovém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme špenát a necháme ho podusit. Pak ohřejeme… více o Těstoviny se špenátem a krabími tyčinkami
Houby oloupeme, nohy odkrojíme (nemusíme jen u velmi mladinkých malých hub) a hlavičky nakrájíme na velmi tenké plátky.… více o Carpaccio ze žampionů
Dejte si u řezníka nasekat jednotlivá žebra nebo bok, raději vyšší a libovější. Počítejte jedno až dvě na osobu. … více o Vepřová žebírka – spareribs
Těsto: Žloutky oddělíme od bílků. Z bílků a 1/2 cukru vyšleháme sníh. Žloutky utřeme se zbylým cukrem, přidáme olej,… více o Opilé Míša řezy
Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a orestujeme ji na másle. Poté nakrájíme maso na nudličky a dáme na orestovanou… více o Kočičí výkřiky
1 185 g kuskusu dejte do ohnivzdorné mísy a zalijte 360 ml vroucí jablečné šťávy. Přikryjte a nechte šťávu vsáknout. … více o Jablečný kuskus
Vypracujeme těsto a necháme ho kynout asi hodinu na teplém místě. Zpracujeme šlehačem suroviny na náplň, je možné… více o Koláčky - Svatební koláčky paní Rakové
Na pánvi s troškou oleje orestujeme hrubě nakrájenou cibuli do sklovata, přidáme na kousky nakrájené maso, které jsme… více o Pikantní gyros v housce
Kapustu očistíme, pokrájíme na nudličky a dáme orestovat do hrnce s rozehřátým máslem s olejem. Až kapusta restováním… více o Rychlá kapustová polévka
Filety necháme rozmrazit při pokojové teplotě a dáme na plech. Osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem a vložíme do… více o Pangasius s mozzarellou