Svatební předkrm Šunku potřeme křenovou pomazánkou, zavineme do roličky a ozdobíme šlehačkou. Vejce uvaříme natvrdo, vyjmeme žloutky. Z… více o Svatební předkrm
Avokádový předkrm Avokádo oloupeme, rozkrojíme napůl a vyjmeme pecku. Z ostatních ingrediencí připravíme dresink, kterým pak avokádo… více o Avokádový předkrm
Kuřecí zeleninový špíz Omyté maso nakrájíme na 24 kostek. Posekaný česnek smícháme s olejem, citronovou šťávou a kari kořením. Přidáme kostky… více o Kuřecí zeleninový špíz
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do… Jablka jsou nejdostupnější a poměrně levné ovoce mnoha odrůd a chutí. Navíc mají obrovskou… Celý článek
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po… Už máte doma Labubu? Z postavičky, která vypadá jako malé monstrum s velkýma ušima a šibalským… Celý článek
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s… Věděli jste, že na těsto na pizzu vlastně vůbec nepotřebujete mouku? Můžete ho připravit i z… Celý článek
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z… Snadné, chutné a levné, takové jsou recepty z brambor, které si můžete dopřát k obědu i večeři… Celý článek
Berlínské řezy Z mouky, másla, cukru, prášku do pečiva, špetky soli a vejce vypracujeme těsto. Dáme ho odpočinout na chvíli do chladu.… více o Berlínské řezy
Jablečný koláč z jogurtového těsta Dáme mouku, cukr a vejce do velké mísy a řádne rozmícháme. Za stálého mícháme postupně přidáváme jogurt, mléko a prášek… více o Jablečný koláč z jogurtového těsta
Tvarohovo-jahodové knedlíky Tvaroh, máslo, mouku, žloutek a sůl zpracujeme do těsta, do kterého balíme jednotlivé jahody (buď celé nebo velké… více o Tvarohovo-jahodové knedlíky
Špagety z konzervy Na oleji orestujeme cibulku nasekanou na jemno. Na cibulku přidáme vepřovou konzervu (nakrájíme na kostičky, ať se… více o Špagety z konzervy
Banánky Smícháme těsto a na masovém strojku (dělá se i kokosové) na dýlku ukazováčku děláme banánky (nejširší zubatý-hřeben).… více o Banánky
Těžké placky (bramborové) Uvařené a syrové brambory nastrouháme, přidáme hrubou mouku, sůl a promícháme do středně hustého těsta. Na vál… více o Těžké placky (bramborové)
Snadné věnečky s polevou Těsto: v hrnci s tlustým dnem přivedeme k varu vodu s olejem a solí, až se bude voda vařit přisypeme mouku a za… více o Snadné věnečky s polevou
Pstruh s tymiánovým máslem a… Vykuchaným a osušeným pstruhům(s hlavami i ocasy) párkrát nařízneme kůži z obou stran. Obě strany osolíme … více o Pstruh s tymiánovým máslem a rajčatovo-česnekovou omáčkou
Omáčka Cumberland 1. Rybíz propláchneme a necháme okapat. Pak vidličkou strhneme kuličky ze stonků. Lehce je rozmačkáme a posypeme… více o Omáčka Cumberland
Mrkvové lívanečky Větší mrkev očistíme, nastrouháme, smícháme se smetanou, mlékem, rumem, cukrem, solí, žloutky, moukou (dle hustoty… více o Mrkvové lívanečky
Ovocný salát s bílým jogurtem 1.Krok: Připravíme do mísy všechny potřebné ingredience. 2:Krok: Zamícháme všechny suroviny dohromady a dáme do… více o Ovocný salát s bílým jogurtem
Pravá italská oizza Fěsto d+lat den předem a dát kynout do lednice.Recept na 2 pizzy, Nejlépe udělat 3 dávky tj.na 6 pizz. Ve střeně velké… více o Pravá italská oizza