
3.33
Rajčata omyjeme, okurku oloupeme a nakrájíme na plátky. Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, papriky na nudličky a… více o Balkánský zeleninový salát
Okurku, rajčátka, papriky, olivy nakrájíme na kostičky a přidáme jemně nasekanou cibulku a bazalku. Vše promícháme.… více o Osvěžující zeleninový salát
Všechnu zeleninu si omyjeme a nakrájíme. Nakrájenou zeleninu si rozdělíme do 5 misek a můžeme podávat samotné či s… více o Zeleninový salát Barevňák
Kuře pečené v troubě patří mezi oblíbená jídla strávníků i samotných hospodyněk, jelikož jeho… Celý článek
Legendární a téměř nestárnoucí herečka Jiřina Bohdalová oslavila letos na jaře už… Celý článek
Pamela Anderson není jen herečka a ikona devadesátých let. I když v poslední době přitáhla… Celý článek
Sezóna dýní je v plném proudu! Za pár korun je seženete nejen na trhu, ale i v každém… Celý článek
Uvaříme těstoviny a ty pak propláchneme ve studené vodě. Přidáme nakrájené rajčata, papriku, okurky, tuňáka, pažitku.… více o Těstovinový salát
Upečeme klasický piškot z osvědčeného receptu. Termix připravíme tak, že uvaříme pudink z mléka, cukru a prášku a v… více o Termixové řezy
Brambory jemně nastrouháme, vodu slijeme, přidáme vejce, utřený česnek a mouku, pepř, majoránku a dle chuti osolíme.… více o Zapečený bramborák se zelím
Jelení steak očistíme a lehce naklepeme (stačí rukou). Do mísy nalijeme 100 ml oleje, přidáme špetku soli, polovinu… více o Jelení steaky s povidlovou omáčkou
Listové těsto rozdělíme na dva díly a každý vyválíme na plech a upečeme při 200 °C asi 10 minut, až mají světle hnědou… více o Kubíkovy listové řezy
Očištěnou rybí filetu opláchneme a nakrájíme na porce. Mírně osolíme, zvolna smažíme v horkém tuku do zlatova. … více o Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
**Těsto:** Do mísy prosijeme mouku. V prostředku uděláme důlek, nalijeme trochu vlažného mléka, přisypeme cukr a… více o Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Zaděláme kynuté těsto běžným způsobem, nezapomeneme na prášek do pečiva (díky němu zůstanou buchty krásně vláčné i… více o Výborné buchty
Kus kus si uvaříme podle návodu. Kuřecí nebo krútí maso nakrájíme na co nejmenší kostičky nebo nudličky,osolime … více o Kuřecí kuskus
Na vál prosijeme mouku, do které uděláme důlek. Do něho dáme změklé máslo, žloutky, cukr, vanilkový cukr, citronovou… více o Linecké koláčky
Do třílitrového hrnce dáme vařit vodu, přidáme nové koření, bobkový list, pepř, špetku soli, bujóny a na kostičky… více o Ájenčina šumavská kulajda
V míse smícháme prosátou mouku, mletý cukr, vanilkový cukr, citrónovou kůru, špetku soli, žloutky a tuk. Zpracujeme… více o Bílé čokoládové dukátky