Na oleji zpěníme cibuli a česnek a přihodíme kousky masa. Necháme zatáhnout, okořeníme, přidáme rajčata a dusíme. Když je maso měkké, přidáme na nudličky nakrájené zelí a necháme vydusit šťávu.
Řekové to konzumují s bílým chlebem, dá se podávat s knedlíkem nebo rýží. Nejlepší je druhý den a dá se jíst i zastudena.
Uvaříme fazole do měkka. Mrkev a brambory ošistíme, nakrájíme na kostičky a orestujeme na másle. Zalijeme vodou, a…
více o Vynikající zeleninová polévka
Housku nakrájíme na malé kousky a zvlhčíme ji mlékem. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku , přidáme žampiony a…
více o Lilek se žampionovou náplní
Cibuli nakrájíme nadrobno a společně s 2 nasekanými stroužky česneku ji necháme zesklovatět (na Wok pánvi s kapkou…
více o Fazolové potěšení na špagety