2.89
Maso opereme, zalijeme vodou a uvaříme. Kysané zelí nakrájíme, přidáme kmín a na silném ohni uvaříme v otevřené nádobě… více o Mazurská zelňačka
Oloupeme a nakrájíme dvě větší cibule a dvě pikantní klobásy a obojí orestujeme. Po chvíli osolíme a přisypeme pálivou… více o Smetanová zelňačka
Na másle si zpěníme cibulku, přidáme najemno nakrájenou slaninu, klobásku a orestujeme. Až pěkně provoní, zalijeme… více o Babiččina zelnačka
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
Pudinkové prášky smícháme s práškem do pečiva a cukrem, přidáme vejce, rum, olej a vše důkladně promícháme. Těsto… více o Míša řezy bez mouky
Hladkou mouku zalijeme smetanou, podle chuti osolíme a připravíme těsto. Nivu a salám nastrouháme na jemném struhadle a… více o Mušličky plněné nivou
Všechny přísady 1. smíchame a pak přidáme přísady 2., znovu pořádně promícháme. Nalejeme na vymazaný a vysypaný plech a… více o Povidlok
Švestky (vypeckované) dáme do kastrůlku, přidáme trošku vody, podusíme. Uvaříme si těstoviny. Ke švestkám přídáme… více o Švestkové nudle
Tvaroh, smetanu, pudink (prášek), 2 žloutky a ořechy postupně zamícháme. Nakonec vmícháme sníh ze dvou bílků. Vlijeme… více o Tvarohový lehký koláč
Oloupaná jablka dusíme s cukrem a vodou a vanilkovým cukrem. Podušené ovoce teplé rozmixujeme. Potom svaříme vodu s… více o Dětská přesnídávka
Těsto: utřeme máslo s cukrem, přidáme vejce, mouku a vypracujeme vláčné těsto. Vytvarujeme z něj bochánek a zabalený do… více o Valentýnský dort
Do pánve nalijeme olej ( málo oleje, maso pustí tuk při opékání), do rozehřáté pánve vložíme na jemno nasekanou cibuli… více o Zapékané brambory s mletým masem
Různé typy kynutých těst zkouším už dlouho, ale tenhle mě konečně opravdu příjemně překvapil :-) Mléko si ohřeju… více o Recept na výborné a snadné kynuté těsto na buchty a koláče
Osolené filé podlijeme trochou vody a podusíme. V hrnci si připravíme z másla a hladké mouky světlou jíšku, zalijeme… více o Norská rybí polévka
1. Dáme vařit penne. 2. Mezitím nakrájíme cibuli a šunku na kostičky. 3. Osmahneme cibuli na oleji a až bude cibule… více o Penne se smetanovou omáčkou
Všechny ingredience společně promícháme. Do této marinády vložíme na několik hodin maso (výběr dle vlastní chuti) a… více o Marináda na maso