Kari těstoviny s mletým masem
Na pánvi osmažíme maso, snažíme se ho rozkouskovat. Jemně posypeme povrch kari kořením a promícháme. Zalijeme 1 smetanou a necháme asi 3... více o Kari těstoviny s mletým masem
 
              
          Na pánvi osmažíme maso, snažíme se ho rozkouskovat. Jemně posypeme povrch kari kořením a promícháme. Zalijeme 1 smetanou a necháme asi 3... více o Kari těstoviny s mletým masem
 
              
          Syrové maso dvakrát na jemno pomeleme (labužníci si ho mohou naškrábat), přidáme zbývající uvedené ingredience a dobře promícháme. Natíráme... více o Tatarák ala DoPe
 
              
          Kuřecí plátky očistíme, rozkrojíme, mírně naklepeme, okořeníme, posypeme bazalkou a potřeme rajčatovým protlakem. Nemusíme moc, záleží jak... více o Kuřecí plátek s rajčaty a mozzarellou
 
              
          Kuřecí prsa pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme, lze přidat i grilovací koření. Na troše oleje opečeme. Rajčata nakrájíme na menší... více o Kuřecí prsa v rajčatovo-sýrové omáčce
 
              
          Kuřecí řízky naklepeme, osolíme a naložíme do marinády. Nejlépe přes noc. Na marinádu smícháme bílé jogurty, vajíčko, prolisované stroužky... více o Naložené řízky v jogurtové marinádě
 
              
          Rozmrazíme sekanou a dáme vařit rýži. Na oleji zesklovatíme cibuli nakrájenou na jemno, vymáčkneme do ní sekanou z plastového sáčku a... více o Rizoto s kuřecí sekanou
 
              
          Tresku osolíme, opepříme, zakapeme citronem (případně posypeme kořením na ryby) a dáme do máslem vymazaného pekáče (já měla plech s vyšším... více o Treska s rýží a zeleninou
 
              
          Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, česnek a salám. Osolíme, opepříme. Chvilku restujeme a poté přidáme hrášek s rýží. Promícháme,... více o Raz dva rizoto jednodušší
 
              
          Uleženou masovou náplň zabalíme do listů a vytvoříme závitky v podobě španělských ptáčků. Do kastrolu dáme tuk, osmahneme pokrájenou cibulku... více o Sarma z Banátu
 
              
          Maso a cibuli nakrájíme, ostatní suroviny smícháme a řádně promícháme (masoxy rozpustíme v malém hrníčku a pak dolijeme do jednoho litru... více o Guláš bez míchání
 
              
          Hovězí maso nakrájíme na nudličky. V tlakovém hrnci osmahneme na másle nakrájenou cibuli, přidáme maso a orestujeme, dokud nepustí šťávu.... více o Hovězí nudličky s hráškem
 
              
          Panenku lehce naklepeme, osolíme, opepříme a rychle zprudka opečeme. Panenku vyndáme stranou. Do omastku dáme na kolečka nakrájenou cibuli... více o Vepřová panenka na cibuli s omáčkou
 
              
          Vepřové maso jemně naklepeme, osolíme, opepříme a zakápneme chilli. Na pánvi povolíme máslo, přidáme bujón a orestujeme nakrájená cherry... více o Vepřové medailonky s cherry rajčaty
 
              
          V hrnci rozpálíme olej, přidáme cibuli a osmažíme dohněda jako na guláš. Poté vložíme játra a po všech stranách osmažíme. Zaprášíme moukou,... více o Rychlá kuřecí játra na cibulce
 
              
          Lososa očistíme, osolíme a posypeme bazalkou. Vložíme do pekáče, poklademe máslem a pečeme. Podléváme bílým vínem. Těsně před dokončením... více o Losos na bílém víně
 
              
          Kolena nejprve očistíme. Poté nasolíme a očesnekujeme a spolu s cibulí, novým kořením a bobkovým listem vaříme asi 2 až 2,5 hodiny.... více o Pečená vepřová kolena na jablkách a medu
 
              
          V osolené vodě (může být i vegeta) uvaříme těstoviny a brokolici. Vaříme každé zvlášť. Mezitím na kostičky nakrájíme kuřecí maso a na oleji... více o Zapečené těstoviny s kuřecím masem a brokolicí
 
              
          Maso naklepeme, osolíme, opepříme a nakrájíme na malé kousky. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme nakrájené maso, kari, česnek a oregáno.... více o Kuřecí kousky s hořčicí
 
              
          Kuřecí prsíčka a papriku nakrájíme na malé kostičky. Česnek a zázvor jemně nasekáme. Chilli papričku nakrájíme na tenké proužky. Smícháme... více o Kuřecí špízy
 
              
          Filé uvaříme v malém množství vody, rozdělíme na kousky (odstraníme případné kosti) a zakápneme citronovou šťávou. Tavený sýr pokrájíme na... více o Zapečené filé se sýrem
 
              
          Kuře naložíme do marinády připravené z ostatních surovin na 1–3 dny (čím déle, tím lépe). Po naložení kuře vyjmeme z marinády a otřeme do... více o Křehké česnekové kuře
 
              
          Kuřecí čtvrtky osolíme a jemně zakapeme citrónovou šťávou. Mezitím nakrájíme cibuli a nadrobno i česnek. Rozehřejeme hlubší pánev nebo... více o Kuře Garam masala
 
              
          Den předem nakrájíme kuřecí maso na kousky, posypeme grilovacím kořením, zakapeme citronovou šťávou a přidáme trochu oleje. Směs promícháme... více o Kuřecí bašta
 
              
          Marináda: med, hořčici, koření (sůl, pepř, mletá paprika, rozmarýn), sojová omáčka, prolisovaný česnek. Vše promícháme. Kuřecí stehýnka... více o Kuřecí stehýnka v medovém kabátku
 
              
          Plátky z krkovičky osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Na takto připravené maso položíme plátek anglické slaniny, trochu čalamády a... více o Maso s čalamádou
 
              
          Uvaříme si vodu, tu vylijeme do misky a dáme do ní nudle a necháme pod pokličkou asi 5 minut. Cibuli a pórek nakrájíme na kolečka, papriku... více o Míšovy nudle
 
              
          Maso si nakrájíme na menší plátky, osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném oleji, až se zatáhne. Poté jej odstavíme z ohně. Ve větším... více o Ruský guláš
 
              
          Do skleněné zapékací mísy dáme: tak dvě lžíce oleje, na plátky nakrájenou slaninu rozložíme na dno, na slaninu navrstvíme na plátky... více o Tajemství ohně
 
              
          Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a naložíme do směsi oleje a koření, např. grilovací koření, česnek apod. Listové těsto rozválíme,... více o Vepřové plátky v listovém těstě
 
              
          Vše smícháme, tvoříme malé karbanátky, které obalujeme v mouce a na mírném plameni smažíme. V Tunisku se podávají přelité omáčkou z rajčat ... více o Kefta – arabské karbanátky
 
              
          Papriky zbavíme jadýrek a rozpůlíme. Půlku naplníme směsí, kterou získame smícháním nastrouhaného eidamu, petrželky a nivy. Utlačíme a... více o Anabe plněné papriky
 
              
          Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso. Vložíme 500 g brambor, mrkev, celer a petržel. Podlijeme vodou, přidáme... více o Kotlík albánský
 
              
          Čtverec alobalu potřeme uprostřed troškou oleje. Na olej klademe uzeninu, na ni půlku hermelínu (rozkrojením nahoru), na hermelín opět... více o Porce
 
              
          Smícháme všechny suroviny dohromady, do výsledné marinády naložíme na 24 hodin kuřecí křídla. Poté je obalíme v hladké mouce a usmažíme do... více o Křidýlka od číňana
 
              
          Bůček vcelku zalijeme v papiňáku dostatečným množstvím horké vody. Přidáme 12 očištěných stroužků česneku, celý pepř, bobkový list a... více o Nakládaný bůček pivního experta
 
              
          Kolínka zbavíme kůže a hustě prošpikujeme stroužky česneku. Osolíme, opepříme. Potom každé kolínko zabalíme zvlášť do alobalu s bobkovým... více o Zbojnické kolínko
 
              
          Kuřecí prsa nakrájíme na kostky a obalíme v solamylu. Na pánvi na oleji orestujeme dozlatova, při restování osolíme, přidáme kari a steakové... více o Asijské kuře
 
              
          Rohlíky natrháme a rozmočíme v mléce. Přidáme žloutky, promícháme a přidáme nakrájenou papriku, cibulku, žampiony, hrášek a na kousky... více o Zeleninová nádivka
 
              
          Maso omyjeme, zbavíme tučných kousků a šlach a nakrájíme na kousky. Mezitím si v misce připravíme marinádu smícháním všech uvedených surovin... více o Kuřecí čína
 
              
          Lišky řádně očistíme od hlíny a jehličí, šalotky nasekáme na kostičky, šlehačku ušleháme, petrželku nasekáme. V pánvičce rozpustíme 3 lžíce... více o Oříškové jelení řízky na liškách
 
              
          Srnčí maso protkneme špekem, osolíme, opepříme a ze všech stran osmahneme (orestujeme) na tuku. Kořenovou zeleninu pokrájenou na kostičky... více o Srnka na smetaně (svíčková) s karlovarským knedlíkem a brusinkami
 
              
          Olejem pomazané, osolené a opepřené maso položíme na plech a podlijeme vodou. Vložíme do trouby a pečeme na 200 stupňů. Občas otočíme. Až se... více o Jarní steaky
 
              
          Z mletého masa uděláme klasickou sekanou. Z ní vezmeme kousek a vytvarujeme plátek jako na ptáčky. Potřeme hořčicí a poklademe náplní.... více o Sekaný španělák
 
              
          Uvařené brambory, česnek, sýr a uzené maso (nebo uzeninu) nastrouháme (prolisujeme, pomeleme, rozmixujeme) a dáme do mísy. Přidáme vejce,... více o Bramborové klobásy
 
              
          Maso nakrájíme na nudličky a v misce zalijeme sójovou omáčkou. Pórek nakrájíme na delší nudličky. Na rozpáleném oleji opražíme maso, až se... více o Hovězí kari na pórku
 
              
          Chlazené kuřecí prso podélně rozkrojíme, vzniknou nám dva tenké řízky. Řízečky naložíme do smetany s tymiánem a solí nejlépe na 5 hodin.... více o Marinovaná kuřecí prsa
 
              
          Maso nakrájíme na plátky, které opečeme na oleji. Osolíme a opepříme. Polovinu masa z pánve (opečeného) vyjmeme do zapékací mísy a na... více o Alfrédovy panenky
 
              
          Listové těsto si rozválíme a křížením překrájíme na trojúhelníky. Připravíme si maso, přidáme bylinky, česnek, strouhaný sýr a promícháme. Z... více o Mleté v listovém těstě
 
              
          Filé posypeme kořením na ryby a na pánvi zprudka opečeme. Vložíme do vymazaného pekáčku. Filé zalijeme rozšlehanými vejci a posypeme nivou.... více o Filé zapečené s nivou
 
              
          Cibuli nakrájíme na klínky, hrušky na čtvrtky. Vyřízneme jádřince a společně vše opečeme na másle (nejlépe v takové nádobě, kterou lze... více o Vepřové na hruškách
Žádné recepty nebyly nalezeny
 
                     
                     
                     
                    