3
Listové těsto rozválíme do kruhu, poté vezmeme kolečko na pizzu a uděláme trojúhelníčky. Nakrájíme párek na přibližně… více o Paprikové jednohubky
Tvaroh, pomazánkové máslo a tavený sýr smícháme v misce dohromady. Přidáme lisovaný česnek, špetku soli, pepře a vše… více o Česnekové jednohubky
Těsto vyválíme a rádýlkem nakrájíme na čtverečky asi 5×5 cm. Na každý čtvereček uložíme kolečko klobásy a kousíček sýru… více o Slané jednohubky
Dorty se většinou připravují na speciální příležitosti, ale klidně si ho můžete upéct místo… Celý článek
Čerstvý chřest je opravdová lahůdka a polévky z něj patří k těm nejlepším. Téhle jarní… Celý článek
Rebarbora je tak trochu záhadná surovina. Je to ovoce, nebo zelenina? Může se jíst syrová,… Celý článek
Špekáčky v nakyslém nálevu jsou oblíbený pokrm, po kterém se nejenom v hospodách rychle… Celý článek
Pískový cukr (dejte ho o něco více, než kdybyste normálně sladili pudink) nasypte do silnostěnného hrnce, pokropte… více o Senzační pošušňáníčko
Pekárna na program těsto. Vykynuté těsto vyndáme na vál. Rozkrojíme na 2 části a každý díl vyválíme na placku. Potřeme… více o Pizza chléb po našem
Na kostičkách slaniny zesklovatíme cibuli a zasypeemee ji mletou sladkou paprikou.(Kdo může, přidá špetku pálivé.)… více o Polévka zelná s klobásou
Kachní stehna zbavíme zbylého peří, osolíme, opepříme a okmínujeme. Vložíme do hlubokého pekáče, přidáme sádlo a… více o Konfitovaná kachna s dvoubarevným zelím a knedlíkem
Na oleji osmažit nakrájenou na kostičky cibuli a osmažit trochu do zlatova. Přidat maso osolit pocukrovat okořenit a… více o Omáčka na špagety
Krém: Strouhané ořechy vložíme do vařícího mléka a necháme pomalu vystydnout. V míse utřeme máslo s cukrem a spojíme… více o Vánoční dort
Nakrájenou cibuli lehce orestujeme na polovině másla, zalijeme vývarem, ochutíme a přivedeme k varu. Do vařícího vývaru… více o Hrášková polévka
Z másla, cukru a medu utřeme krém. Přidáme žloutky a dobře promícháme. Prosijeme společně mouku, prášek do pečiva a… více o Čokoládové muffiny k nakousnutí
Dozlatova opečeme cibuli a celé cibulky, přidáme předvařené brambory, osolíme a opepříme, orestujeme a zalijeme bílým… více o Lyonské brambory
Jablka si oloupeme a nakrájíme na malé kostičky (počet jablek závisí na počtu porcí které chcete dělat, já měla 6… více o Šátečky z listového těsta s jablky
Z mascarpone, 2 žloutku (můžeme přidat i 2 bílky) a cukru umícháme krém, který musí být dobře promichaný a ne moc… více o Pravé italské tiramisu II.
Těsto připravíme tak že smícháme hladkou mouku, droždí, cukr, sůl a olej. S postupným přidáváním teplé vody připravíme… více o Domácí pizza podle Míši