ZPĚT

Hrušky plněné čokoládou

Suroviny (2 PORCE)
* 2 zralé hrušky,
* 50 gramů hořké čokolády Postup

Hrušky oloupeme, odřízneme jejich vršky a vydlabeme jádřince. Hrušky vložíme do vařící vody, chvíli povaříme. Po vyjmutí je necháme lehce zchladit a posypeme strouhanou čokoládou.

1 porce

**846 kJ/179 kcal
2 g bílkovin
35 g sacharidů
6 g tuků

28.1.2009 15:06 | Mgr. Pavel Suchánek

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.