Amur v bylinkovém těstíčku

3.8

hodnoceno: 10
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 3
      stroužek česnek
    • hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • pepř mletý
    • citronová šťáva
    • 50
      ml pivo
    • olej
    • provensálské koření nebo jiné bylinky dle chuti
    • 800
      g amur

Postup přípravy receptu

  • Rybu rozdělíme na porce, pokapeme citronem, osolíme, opepříme, potřeme rozmačkaným česnekem a necháme asi 30 minut odležet.
  • Z vajec, piva, provensálského koření (bylinek) a mouky umícháme hustší těstíčko. Ryby v něm obalíme a pak osmažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
Zařazení: Maso Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: