Brynzový koláč

2.4

hodnoceno: 5
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks vejce
    • 1
      balíček listové těsto
    • 3
      lžíce kopr
    • 500
      g tvaroh
    • 250
      g sýr
    • 250
      g bryndza

Postup přípravy receptu

  • Těsto rozdělíme na poloviny. Jednu vyválíme a dáme na plech. Z brynzy, tvarohu, sýru a kopru vymícháme hladkou náplň a rozetřeme ji na těsto. Vyválíme druhou polovinu těsta a zakryjeme. Okraje přitlačíme, povrch jemně propícháme vidličkou a potřeme vajíčkem. Pečeme 45–50 minut.
Zařazení: Chuťovky Ze sýra Slané

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: