Béřovický králík

2.5

hodnoceno: 4
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžička sůl
    • 2
      lžička hořčice plnotučná
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      dl voda
    • 2
      dl rostlinný olej
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 2
      lžička kečup - jemný
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      ks králík

Postup přípravy receptu

  • Králíka naporcujeme a naložíme asi na 1 den do marinády připravené ze surovin – olej, voda, sůl, kečup, hořčice, pepř, paprika, cibule nakrájená na kolečka, česnek (utřený). Pečeme a podléváme vodou. Místo králíka můžeme použít i kuře. Podáváme s rýží.
Zařazení: Králičí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: