Frankfurtská hovězí pečeně

2.22

hodnoceno: 9
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce máslo
    • sůl
    • rostlinný olej
    • 1
      sklenice mléko
    • pepř mletý
    • 500
      g hovězí maso
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 1
      ks zakysaná smetana (Kelímek)
    • 1
      ks párky

Postup přípravy receptu

  • Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na ní ze všech stran opečeme, přidáme papriku, promícháme, zalijeme vodou a dusíme. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme světlou jíškou (připravenou z másla a mouky), podlijeme vodou a povaříme. Nakonec přidáme mléko a smetanu. Do hotové omáčky nakrájíme zbytek párku, osolíme, opepříme a necháme přejít varem. Podáváme s houskovým knedlíkem, rýží nebo těstovinami.
Zařazení: Maso Hovězí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: