Houbové rizoto s kuřecím masem

2.86

hodnoceno: 22
Příprava: 50 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • sůl
    • olivový olej
    • česnek
    • čerstvé houby
    • rýže
    • parmazán
    • 500
      g kuřecí maso stehenní a prsní
    • podravka pikant
    • smetana na vaření
    • houbové koření
    • houbový vývar

Postup přípravy receptu

  • Na troše olivového oleje osmahněte předem naložené maso (houbové koření, 3 stroužky česneku, lžička Podravky pikant), přidejte předem podušené houby, dle potřeby kostičku houbového masoxu a zlehka podlijte. Po chvíli přidejte 100 ml smetany na vaření. Dle chuti dosolte.
  • Hotovou směs přimíchejte do téměř hotové rýže a pod pokličkou nechte dojít doměkka. (Nevařím rovnou dohromady, hrozí rozvaření). Na hotové jídlo nastrouhejte parmazán. Toto rizoto výborně chutná s bílým vínem.
Zařazení: Maso Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: