Keftedakia

2.33

hodnoceno: 3
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce máslo
    • 6
      stroužek česnek
    • hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce pepř mletý
    • 1
      sklenice bílé víno
    • 1
      lžíce oregáno
    • 1
      lžíce máta
    • 800
      g ruzné druhy masa hovězí, vepřové, skopové
    • 2
      ks bílá veka krajíce

Postup přípravy receptu

  • Maso, nasekanou cibuli, utřený česnek, máslo, pepř, dobromysl, mátu, vejce, veku namočenou ve víně a mouku dobře promícháme a osolíme. Ze směsi tvoříme kuličky, které smažíme na oleji. Podáváme s vařenými brambory.
Zařazení: Maso Hovězí Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: