3
Paradajky nalejeme do misky, premiešame so šťavou, osolíme a opepríme. Vezmeme 4 obdĺžniky pečiaceho papiera, ktoré… více o Noky v rajčatové omáčce
Paličky stáhneme, omyjeme a osolíme, u kosti nařízneme a vytvoříme jakousi kapsu. Naložíme na 2 hodiny do marinády.… více o Paličky pro hezčí den
Během přípravy přílohy si připravíme maso. Nakrájíme ho na nudličky, posolíme, opepříme, poprášíme paprikou. Na jemno… více o Kuřecí v „rokfórové“ omáčce
Že je polévka grunt, platí v horských oblastech snad ještě víc než kde jinde. A Šumava není… Celý článek
Chřest se dá připravit na mnoho různých způsobů, které se od sebe liší především v dalších… Celý článek
Kefír si mnozí dopřávají k snídani nebo jako výživnou svačinu, ovšem tento lehce perlivý… Celý článek
Rohlík.cz, největší tuzemský e-shop s potravinami, je průkopníkem v nabídce tradičního… Celý článek
Do mísy nalijeme část mléka, ve kterém rozpustíme droždí. Přisypeme hladkou mouku, sůl, zbytek mléka a olej. Zpracujeme… více o Chlebové bochánky
Z přísad a vykynutého kvásku vypracujeme těsto, necháme vykynout. Potom ho vyválíme na 1/2 cm vysoko, vykrajujeme… více o Pirohy z kynutého těsta
Maso nakrájíme přes vlákno na plátky. Nařízneme a po obou stranách z prudka orestujeme. Samozřejmě nezapomeneme osolit.… více o Bratislavská roštěná
Rohlíky nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem a necháme mléko vsáknout. Do mísy vložíme maso, rohlíkové kostičky i s… více o Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Cukr, mandle a bílky smícháme dohromady a vytvoříme hladké těsto, které rozdělíme na 2 poloviny. Jednu část necháme a… více o Hříbečky
Z mléka, cukru a pudinku si uvaříme tuhý pudink. Z listového těsta vyválíme slabý plát, který pokrájíme na čtverce. Do… více o Pudinkové šátečky
Cukr, olej a vejce v míse dobře rozšleháme, přidáme banán, mrkev. Přisypeme mouku smíchanou s práškem do pečiva a sodou… více o Řezy Afrika
1. Na olivovém oleji orestujeme klínky cibule, přidáme plátky žampionů a po chvíli dílky rajčat, nasekaný česnek,… více o Středomořská stehýnka
Vykuchané pstruhy omyjeme, osolíme, okmínujeme a pokapeme citronovou šťávou Položíme do alobalu vyloženého plátky… více o Pstruh se slaninou a jablky
Na vále smícháme všechny přísady a přidáme v trošce horké vody rozpuštěné kapučíno. Zpracované těsto je hladké a nelepí… více o Čtverečky „Cappuccino"
Potřebujeme kulatou dortovou formu... Nejprve smícháme pomazánkové máslo (obě) se sýrovou pomazánkou. Do kulaté… více o Slaný dort
Prošlehejte mascarpone, citronovou šťávu i kůru, přidejte parmazán a osolte i opepřete. Nechte omáčku odpočinout při… více o Těstoviny s omáčkou z mascarpone a citronu