Kuřohus se zelím

3

hodnoceno: 3
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • kuře bez drobů
    • máslo
    • sůl
    • kmín
    • 1
      lahev pivo - černé
    • 5
      ks jablka malých

Postup přípravy receptu

  • Kuře posolíme a pokmínujeme výrazněji, než jsme zvyklí. Dutiny vyplníme jablky bez jádřinců, vložíme do pekáče, podlijeme 1 dl vody a přikryté dáme péci do vyhřáté trouby. Asi po 20 minutách kuře odkryjeme a uvidíme, že se nafouklo. V této chvíli ho přelijeme 4 dl vody a odkryté pečeme dále, za častého přelévání výpekem. Kuře dopečeme a do výpeku dáme rozpustit zarovnanou polévkovou lžíci másla. Během pečení si připravíme zelí.
Zařazení: Drůbeží

Podobné recepty

Použité suroviny: Jablka Kmín Kuře Máslo Pivo - černé Sůl

Doporučujeme

Další doporučené recepty: