Kyselice

3.75

hodnoceno: 8
Příprava: 60 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      lžička červená paprika
    • 2
      ks brambory
    • 3
      ks bobkový list
    • 2
      ks klobása
    • 3
      kelímek smetana ke šlehání
    • 2
      sklenice kysané zelí
    • 2
      l vývar
    • 5
      ks pepř celý
    • 1
      lžička drcený kmín
    • uzené kosti
    • světlá jíška

Postup přípravy receptu

  • Do horkého vývaru dáme kuličky pepře, bobkový list, červenou papriku, kmín a nakrájené zelí. Brambory s klobásou nakrájíme na kostičky a přidáme do hrnce. Necháme povařit asi 30 minut. Pak obereme uvařené uzené kosti a maso vložíme zpět. Vmícháme smetanu a necháme asi 20 minut povařit. Nakonec zahustíme jíškou a dochutíme podle sebe.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: