
1.71
Vodu s cukrem, tukem a kakaem dáme do hrnce a zahříváme až se směs spojí (nevaříme!!). Pak odebereme 3/4 hrnku směsi,… více o Řezy - Šalamounské řezy
Všechny uvedené přísady (kromě polevy) smícháme, nalijeme na středně velký plech s vyšším okrajem a upečeme. Hotový… více o Limonádový koláč
Květy namočíme do vody na 24 hodin, přecedíme. Vmícháme cukr, kyselinu citronovou a necháme 4–5 dnů při pokojové… více o Bezinková limonáda
Chystáte narozeninovou oslavu, čekáte návštěvu nebo si jen tak chcete zpříjemnit den dobrým… Celý článek
Zatímco v zimě každý uvítá talíř horké polévky, která ho zahřeje, v létě jsou ideální studené… Celý článek
Domácí sirupy z květů a bylinek jsou nejen chutné a skvělé na přípravu limonád nebo ochucení… Celý článek
Natrhat třešně ze stromu je zábava, jejich vypeckovávání už moc ne. A když máte třešní celý… Celý článek
Kuřecí prsa nakrájíme na plátky, posolíme. V misce smícháme citronovou šťávu s olivovým olejem, vložíme plátky masa a… více o Kuřecí řízek s hořčicí
Nejprve rozšleháme tvaroh s mlékem a olejem do hladké hmoty, pak přidáme mouku s práškem a sůl a vypracujeme vláčné… více o Plnění šneci
Uvaříme těstoviny, šunku i žampiony nakrájíme na jemno, krátce podusíme na kapce olivového oleje. Pak přidáme uvařené… více o Těstoviny se šlehačkou
Ve vodní lázni rozehřejeme čokoládu. V míse vyšleháme vejce s cukrem a rozpuštěným máslem, přidáme rozpuštěnou čokoládu… více o Čokoládové suflé s kopečkem zmrzliny a horkým ovocem
Rozinky namočíme na 20 minut do whisky, a necháme odležet. Máslo, cukr a vejce ušleháme do pěny, potom přidáme mouku a… více o Irské rozinkové keksy
Všechny ingredience dobře promícháme a necháme chvíli rozležet. Podáváme k Provensálské paštice z drůbežích jater … více o Brusinková omáčka – Cumberland sauce
Papriky nakrájíme na proužky, cuketu na kostičky a cibuli najemno. Přimícháme ostatní přísady a vaříme 30 minut.… více o Cikánská omáčka
Koleno vykostíme. Z francouzské hořčice, trošky piva, drceného česneku a soli uděláme kašičku. Koleno posolíme potřeme… více o Vepřové koleno
Z ingrediencí připravit těsto, vyválet 3 placky jako na štrůdl,pomazat ne až po okraj povidly-asi 3cm vrstva a posypat… více o Perníková roláda
Linecké těsto vyválíme na pomoučněném stole do velikosti plechu tak, abychom měli vyplněné i jeho okraje. Na těsto… více o Báječný sněhovo-tvarohový krémeš s ovocem
Žloutky se utřou s cukrem do pěny, přidají se vanilková zrníčka (pokud nemám lusk, dávám vanilkový cukr) a za stálého… více o Cremes Brulées
Smíchejte obě hořčice, med, drcené ořechy a olivový a ořechový olej. Camembert nařízněte do kříže a obalte v zálivce,… více o Salát s grilovaným sýrem II.