Mazurská zelňačka

2.72

hodnoceno: 18
Příprava: neuvedeno
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule menší
    • 300
      g brambory
    • sůl
    • pepř mletý
    • 30
      g tuk
    • 500
      g kysané zelí
    • kmín
    • 250
      g uzená žebra

Postup přípravy receptu

  • Maso opereme, zalijeme vodou a uvaříme.
  • Kysané zelí nakrájíme, přidáme kmín a na silném ohni uvaříme v otevřené nádobě doměkka.
  • Cibuli drobně nakrájíme a na tuku ji osmažíme doměkka.
  • Brambory opereme, oloupeme a nakrájíme.
  • Polévku procedíme, uvaříme v ní brambory, přidáme zelí, osmaženou cibuli a nakrájené maso. Promícháme, osolíme, opepříme a nalijeme do polévkové mísy.
  • K polévce podáváme chléb nebo vařený hrách.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: