Nakládaný hermelín III.

3.33

hodnoceno: 6
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička tymián
    • 1
      špetka paprika - sladká
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      lžička rozmarýn
    • 2
      ks feferonka
    • 5
      ks hermelín
    • 15
      ks jalovec kuličky
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Hermelíny podélně rozpůlíme, poklademe plátky česneku (jeden stroužek na jednu půlku hermelínu) a posypeme směsí koření připravenou tak, že v hmoždíři utlučeme lžičku rozmarýnu, tymiánu , 15 kuliček jalovce a přidáme na špičku nože pepře a stejně tolik sladké papriky. Naskládáme do sklenice (vždy vnější plochou na řeznou plochu, nikoliv do původního tvaru), zalijeme kvalitním olejem a přidáme dvě feferonky a dva bobkové listy. Po uležení v chladu, k němuž postačí 48 hodin, krájíme na trojúhelníčky a podáváme jako jednohubky.
Zařazení: Chuťovky Ze sýra

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: