peceny kralik na cesneku

2.94

hodnoceno: 17
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 40
      g máslo
    • sůl
    • 6
      stroužek česnek
    • 10
      g hladká mouka
    • 60
      g slanina
    • králík zadní maso

Postup přípravy receptu

  • Odleželého králíka protkneme proužky slaniny a mírně osolíme. Na pekáč dáme máslo, přidáme rozetřený nebo nastrouhaný česnek, osmahneme, vložíme králíka, trochu podlijeme a upečeme.
  • Měkkého králíka vyjmeme, šťávu zahustíme moukou, krátce osmahneme, podlijeme a důkladně povaříme. Podáváme se špenátem a opečenými brambory.
Zařazení: Maso Králičí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: