
3.12
Všechny suroviny na těsto zpracujeme na vále. Těsto plníme do suchých ořechových formiček. Pečeme ve středně teplé… více o Plněné ořechy
Předehřejte troubu na 180 °C. V misce smíchejte cukr, sůl a koření. V druhé misce promíchejte ořechy s bílkem, poté k… více o Aromatické ořechy
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které dáme na 30 minut do chladu. Uvaříme pudink, necháme vychladnout. Vymícháme… více o Řezané ořechy
Kdo by nemiloval palačinky! A tuhle palačinku z trouby zvanou Dutch baby budete milovat ještě… Celý článek
Máte rádi plněné tortilly? Pak byste určitě měli znát trik, který koluje na sociálních sítích.… Celý článek
Jablečný závin neboli štrúdl patří mezi speciality nejen české kuchyně. Stejně tak je… Celý článek
Bývalá francouzská herečka Brigitte Bardot, která je dodnes považována za jeden z prvních… Celý článek
Na těsto smícháme mouku s práškem do pečiva a prosejeme do mísy. Vmícháme zbývající přísady a elektrickým šlehačem… více o Jablkovo-pudinkové koblížky
V míse promícháme cukr s moukou a práškem do pečiva. Ušleháme žloutky s olejem a asi 100 ml vody. Smícháme s ostatními… více o Jemný beránek
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, zakápneme olejem a necháme v lednici do druhého dne… více o Řízky v alobalu
Dáme vařit těstoviny, mezitím kuřecí maso nakrájíme na kostičky a osmahneme na pánvičce s kořením. Uvařené těstoviny… více o Těstovinový „rychlovka, mňamka“ salát
Do tvarohu zamícháme žloutky, z bílků ušleháme tuhý sníh. Do tvarohu přimícháme mouku s práškem do pečiva a sůl.… více o Obalované koblížky
Řízky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet. Potom obalíme ve… více o Obrácené řízky
V hrnci, ve kterém chceme uvařit polévku, rozpustíme asi polévkovou lžici másla, na másle orestujeme na hrubém… více o Milionová polévka
Maso a játra nakrájíme na nudličky. Do zapékací mísy dáme sádlo,cibuli nakrájenou na kostičky,česnek nakrájený na… více o Zabijačkový guláš bez zabijačky
Z ingrediencí na palačinky umícháme řidší těstíčko, ze kterého smažíme slabé menší palačinky (z obou stran dozlatova)… více o Palačinky s jahodovým přelivem
1. Všechnu zeleninu očistíme a nastrouháme, prosolíme a pokmínujeme stejně, jako když nakládáme zelí. 2. Vymačkáme… více o Mléčně kvašená zelenina
MASOVÁ SMĚS Maso nakrájíme na kostky, smícháme se solamylem, solí, pepřem, worchesterem a sojovkou. Necháme ho v… více o Bramboráčky s masovou směsí
Žloutky smícháme s cukrem, p. moukou,kypřícím práškem,olejem a s kakaem. Přidáme vyšlehaný sníh z bílků. Těsto… více o Harlekýn