Primitivní rajská polévka

3.45

hodnoceno: 11
Příprava: 20 minut
Porce: 6
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • petrželová nať
    • sůl
    • mléko nebo smetana
    • pepř mletý
    • rajčata

Postup přípravy receptu

  • Krájená rajčata rozmixujeme, aby byla pěkně nadýchaná a napěněná.
  • Povaříme s mlékem/smetanou, příp. vodou (podle toho, jakou chceme mít konzistenci).
  • Osolíme, opepříme (hodně) a přidáme petrželkovou nať (z kořenové petržele).
  • Možná bude potřeba trochu přisladit, ale polévka by měla zůstat lehce kyselá.
  • Podáváme s dobrým pečivem čerstvým nebo opečeným.
  • Geniální jednoduchá polévka s příjemnou konzistencí, nabudí chuťové buňky na další chod.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: