Rajčatová žemlovka

2.83

hodnoceno: 12
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • 8
      ks rajčata
    • 3
      stroužek česnek
    • 4
      ks vejce
    • mléko
    • kečup - jemný
    • bazalka
    • 2
      ks paprika
    • 250
      g klobása nebo špekáčky
    • 1
      ks veka
    • 1
      lžíce sýr

Postup přípravy receptu

  • Rohlíky nakrájíme na plátky a zvlhčíme mlékem. Na dno vymazané a strouhankou vysypané formy uložíme vrstvu rohlíků, na kolečka nakrájená rajčata, kolečka cibule, proužky papriky, plátky vajec, kolečka klobásy, pokapeme kečupem a vrstvení ještě jednou zopakujeme. Na vrchu budou plátky rohlíků.
  • V 1 dl mléka rozmícháme strouhaný sýr, prolisovaný česnek, trošku soli a jemně sekanou bazalku a zalijeme žemlovku. Pečeme ve středně vyhřáté troubě.
Zařazení: Slané Uzeniny

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: