Ražniči na plechu

3.08

hodnoceno: 24
Příprava: 60 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 500
      g drůbeží játra
    • 1
      ks červená paprika
    • sůl
    • 500
      g kuřecí prsa
    • pepř mletý
    • 200
      g anglická slanina
    • 2
      ks klobása oblíbená
    • grilovací koření
    • 1
      ks zelená paprika
    • olej
    • 2
      ks párky tenké

Postup přípravy receptu

  • Kuřecí řízky a játra nakrájíme na větší kostky, klobásu na kolečka, anglickou na kostičky, párky nakrájíme na menší kousky a okraje nakrojíme jako když opékáme buřty, krásně se rozevřou a na talíři to pěkně vypadá.
  • Papriky zbavíme jadřinců, nakrájíme na širší proužky, pokrájíme cibuli (velkou na silnější kolečka, malou na půlky nebo čtvrtky). Všechno smícháme a nasypeme na plech s vyšším okrajem. Pokropíme trochu olejem, osolíme a opepříme, posypeme grilovacím kořením. Upečeme doměkka. Podáváme s rýží nebo bramborami.
Zařazení: Maso Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: