Rožnovské kapsy

3.83

hodnoceno: 6
Příprava: 60 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • petrželová nať
    • 100
      g máslo
    • rostlinný olej
    • 8
      ks kuřecí prsa nebo krůtí
    • pepř mletý
    • 200
      g sýr niva
    • 1
      ks jarní cibulka
    • sojová omáčka
    • 1
      plechovka broskvový kompot

Postup přípravy receptu

  • Maso omyjeme, osušíme, odřízneme tučné kousky a nařízneme kapsy.
  • V misce utřeme máslo se sýrem (můžeme ho nastrouhat), špetkou pepře a usekanou petrželkou.
  • Ovoce nakrájíme na kostičky a zamícháme do hmoty. Směsí naplníme kapsy a uzavřeme špejlí. Na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku a narovnáme maso. Lehce jej pokapeme sójovou omáčkou a za občasného podlévání dusíme pod pokličkou doměkka.
  • Jako příloha jsou vhodné hranolky nebo pečené bramory a velká zeleninová obloha.
  • Doba přípravy: 60 min.
Zařazení: Maso Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: