Rybí filé v pivním těstě

2.8

hodnoceno: 5
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 120
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 400
      g rybí file
    • 4
      lžíce pivo
    • 200
      ml olej

Postup přípravy receptu

  • V misce rozšleháme žloutky s pivem, z bílků ušleháme tuhý sníh. Osolíme a lehce promícháme se žloutky a moukou.
  • Filé nakrájíme na slabší plátky, namáčíme v těstě a smažíme v rozehřátém oleji. Podáváme s bramborovou kaší nebo salátem.
Zařazení: Maso Rybí

Podobné recepty

Použité suroviny: Hladká mouka Olej Pivo Rybí file Sůl Vejce

Doporučujeme

Další doporučené recepty: