Studený pikantní bůček

3.23

hodnoceno: 13
Příprava: 90 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • Směs na potření
    • 1
      lžička červená paprika
    • 1
      ks česnek palička – prolisovat
    • 1
      špetka kari
    • 1
      lžíce polévkové koření Klasik
    • 1
      lžička worcestrová omáčka
    • 1
      lžíce sojová omáčka
  • Maso:
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      kostka masox
    • 5
      ks pepř celý
    • 1
      ks bobkový list
    • 2
      ks nové koření
    • 1
      kg vepřový bůček

Postup přípravy receptu

  • Bůček uvaříme v papiňáku spolu s bobkovým listem, novým kořením, masoxem, solí a pepřem. Uvařený, ještě teplý bůček potřeme pikantní směsí, zabalíme do alobalu a necháme 2 dny uležet v ledničce.
  • Krájíme na plátky a podáváme s chlebem a cibulkou. Maminka takto podobně dělávala i podhrdlí – opravdu nedietní dobrotka.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: