
3.12
Sypké ingredience smícháme v jedné míse. Do druhé dáme mléko, vejce, máslo a čokoládu. Dobře propracujeme a postupně… více o Cookies sušenky
Všechny přísady uhněteme šlehačem s metlami na kynuté těsto. Na plech tvoříme kopečky a pečeme ve střední troubě 10–15… více o Cookies
Vše smícháme a necháme chvílku odpočinout v ledničce. Z těsta pak lžičkou nabíráme těsto a uděláme kuličku, kterou na… více o Medové cookies
U nás se jim říká rozbouchnuté brambory nebo zkráceně bouchačky. A slavný britský šéfkuchař o… Celý článek
Jablečné koláče jsou osvědčení domácí utěšitelé. Ať už je to klasický páj z křehkého těsta,… Celý článek
Podzim je obdobím barevných listů, hustých polévek a také časem, kdy si můžete opět po roce… Celý článek
Mleté maso má dvě hlavní výhody. Je rychle hotové a seznam skvělých receptů z něj je… Celý článek
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s… více o Kokosové řezy z Kapského města
Cibuli, zeleninu a sýr rozsekejte v mixéru. Přidejte vývar, mouku na zahuštění, pepř, dochucovací směs a sůl. Vařte… více o Sýrová krémová polévka
Z mléka, cukru a kvasnic připravíme kvásek, přidáme nastrouhané studené brambory, mouku, žloutky a lříci rumu.… více o Šťavnaté koblížky
Všechny ingredience smícháme dohromady a utvoříme placičky, které smažíme na rozpáleném oleji. Hotové obalujeme v… více o Tvarohové placičky
Rozdrcené kakaové sušenky s čokoládou BEBE pokapeme javorovým sirupem nebo medem , přidáme vrstvu rozmixovaného kiwi,… více o Kiwi mňamka
Brambory propíchneme skrz, dáme péct do trouby na 200 stupňů, asi tak na hodinu. Pozor musí byt omyté a ve slupce. … více o Pečené brambory se špenatovými listy a volským okem
1. Na lžíci oleje osmahneme na pánvi pokrájenou slaninu s cibulí, přidáme nasekaný česnek a nadrobno nakrájené chilli… více o Čokoládový guláš
Mražené gnocchi rozložíme na dno zapékací mísy. V misce smícháme vejce, sýr, tvaroh, smetanu, nakrájenou šunku a… více o Gnocchi – rychle a chutně
1. Maso okořeněné solí a pepřem ze všech stran zprudka opečeme na pánvi. Opékáme pouze krátce, asi 5 až 7 minut -… více o Flank steak s omáčkou Béarnaise
Koleno vykostíme. Z francouzské hořčice, trošky piva, drceného česneku a soli uděláme kašičku. Koleno posolíme potřeme… více o Vepřové koleno
V misce smícháme ingredience na těsto, které vlijeme do vymazaného a hrubou moukou vysypaného pekáčku nebo dortové… více o Napíchaná buchta
Troubu předehřejte na 180 °C. Změklé máslo, cukr a vejce ušlehejte, aby se cukr rozpustil, přidejte mouku s práškem do… více o Muffinová bábovka