Švejžužu

2.86

hodnoceno: 7
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • 3
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžička kari
    • pepř mletý
    • 3
      lžíce worcestrová omáčka
    • feferonka
    • 0,5
      kg vepřové maso
    • 1
      lžíce maggi
    • 3
      lžíce olej

Postup přípravy receptu

  • Vše smícháme v misce a necháme alespoň přes noc uležet. Můžeme přidat více ostré papriky a kari. Po odležení smažíme na pánvi v oleji. Smažíme zhruba 10 minut. K tomu hranolky, rýže nebo třeba brambory.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: