Úžasná roláda z mletého masa v srnčím hřbetu

3.2

hodnoceno: 15
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • vejce
    • anglická slanina
    • mleté maso
    • klobása
    • sýr
    • zelenina

Postup přípravy receptu

  • Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme vajíčko, trochu zahustíme strouhankou. Vymastíme formu srnčí hřbet. Dvěma třetinami masové směsi vyložíme formu. Na masovou směs dáme plátky anglické. Do dvou vajíček dáme lžíci hrubé mouky, zahustíme sýrem, rozšleháme. Vaječnou směs vylijeme na anglickou. Do ní vmáčkneme, co máme – klobásu, papriku, kukuřici, hrášek apod. Zbylým masem zavřeme formu. Přikryjeme alobalem a pečeme na 175 °C cca hodinu.
  • Roláda se krásně upeče, bez problému se dá vyndat z formy. My k ní máme nejraději bramborovou kaši a nějaký zeleninový salát.
Zařazení: Maso Mleté

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: