Vepřová pečeně na rozmarýnu

3.1

hodnoceno: 10
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      kg brambory malých
    • sůl
    • 3
      lžíce olivový olej
    • pepř mletý
    • 1
      ks tymián svazek
    • 500
      g šalotka
    • 1,2
      ks vepřové kotlety vcelku
    • 250
      ml vepřový vývar

Postup přípravy receptu

  • Troubu předehřejeme na 180 °C. Maso omyjeme a osušíme. Z poloviny rozmarýnu nasekáme lístky, smícháme je se solí a pepřem a ze všech stran vetřeme do masa.
  • Maso poklademe zbylým rozmarýnem a pečeme asi 2 hodiny.
  • Po 1/2 hodině maso obložíme bramborami a šalotkou.
  • Po další 1/2 hodině přilijeme vývar.
  • Měkké maso necháme asi 10 minut odpočinout. Poté maso nakrájíme a na talířích obložíme pečenou zeleninou a bramborami
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: