Vepřové dušené v kapustě

4

hodnoceno: 6
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • 2
      stroužek česnek
    • hladká mouka
    • pepř mletý
    • kapusta
    • 600
      g vepřové maso plecko
    • 50
      g olej

Postup přípravy receptu

  • Maso vykostíme, opereme a nakrájíme na větší kousky. Nakrájenou cibuli osmahneme dorůžova na oleji, přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme a osmahneme na cibulce. Podlijeme vodou a dusíme do poloměkka
  • . Pak šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme a zalijeme vodou. Kapustu očistíme, vykrojíme košťál, nakrájíme na větší kousky, spaříme ve vroucí vodě a přidáme k masu společně s česnekem utřeným se solí. Za občasného míchání dusíme doměkka. Podáváme s brambory.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: