Bleskový třepací dort

2.11

hodnoceno: 9
Příprava: 20 minut
Porce: 8
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 3
      ks smetana ke šlehání
    • 2
      ks kompotované mandarinky (menší)
    • 2
      ks pudink bez vaření (Dr.Oetker bez vaření Créme Olé)
    • 1
      ks dortový piškot

Postup přípravy receptu

  • Do většího hrnce s poklicí, která dobře těsní, nalijeme dvě smetany na šlehání, dva mandarinkové kompoty i se šťávou a nasypeme dva pudinky. Základem úspěchu je právě ten konkrétní puding Créme Olé. Koupíte puding vanilkový i čokoládový. Použít se dají oba, estetičtěji to vypadá s vanilkovým.
  • Nic nemícháme, jen hrnec zakryjeme pokličkou a několikrát zatřeseme. Jak dlouho je třeba třást pocítíme velmi rychle, protože tekutý obsah se změní na krémový a s tím se třese hůř. Takto připravenou dortovou náplň naneseme na korpus.
  • Ozdobíme šlehačkou, vyrobenou klasickou metodou z třetí smetany.
Zařazení: Moučníky Dorty

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: