Červená fazolová pánev

2.33

hodnoceno: 21
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • solamyl (bramborový škrob)
    • olivový olej
    • provensálské koření
    • kuřecí prsa
    • nakládaná loupaná rajčata
    • fazole ve slaném nálevu

Postup přípravy receptu

  • Omyté a osušené maso nakrájejte na kousky a promíchejte se solamylem. Na pánvi rozehřejte olej, přidejte maso a opečte dorůžova. Potom osolte, okořeňte a přidejte rajčata i s nálevem. Promíchejte a pod pokličkou asi 10 minut poduste (do změknutí masa), podle potřeby podlijte vodou. K měkkému masu přidejte propláchnuté a okapané fazole, zamíchejte a nechte přejít varem. Podávejte s rýží nebo těstovinami.
Zařazení: Maso Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: