Česnekové kapsy

3.33

hodnoceno: 12
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • sůl
    • česnek
    • majoránka
    • pepř mletý
    • anglická slanina
    • 4
      plátek vepřové maso Nebo kuřecích prsíček
    • hermelín Nebo Niva
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Plátky rozklepeme, osolíme, popepříme a po jedné straně bohatě potřeme rozetřeným česnekem. Posypeme majoránkou. Do slaniny zabalíme Hermelín nebo Nivu a dáme doprostřed plátku. Plátek přehneme a sklepneme nebo propíchneme párátkem tak, aby se nerozevřel a dáme na rozpálený olej a opékáme z obou stran dozlatova. Poté vyjmeme kapsy z pánve a dáme na talíř.
  • Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli a necháme chvilku orestovat. Pak přidáme kapsy, podlijeme troškem vody a dusíme do měkka. Šťáva se popřípadě dochutí solí, sojovou omáčkou atd. Podáváme s brambory nebo rýží.
Zařazení: Maso Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: