Čína se sójovým masem a kedlubnou

3.38

hodnoceno: 8
Příprava: 40 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks červená paprika menší
    • sůl
    • 3
      ks rajčata
    • 0,5
      ks pórek
    • 1
      lžíce ocet
    • 1
      lžička kari
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžička zázvor - mletý
    • 1
      ks kedlubna
    • 2
      lžíce olej
    • 1,5
      lžíce feferonová omáčka
    • 100
      g sojový granulát s příchutí šunky
    • cukr krupice

Postup přípravy receptu

  • Oloupanou a pokrájenou cibuli smícháme se suchým sójovým masem. Přidáme zázvor a sůl, vše nasypeme do litru vroucí vody a na mírném ohni vaříme cca 15 minut. Pak přebytečnou vodu slijeme. Kedlubnu pokrájíme s paprikou a pórkem na nudličky, rajčata na osminky a vše orestujeme na pánvi s rozpáleným olejem. Přidáme feferonkovou a sójovou omáčku, kari, ocet a dle chuti osladíme a osolíme. Připravenou zeleninu smícháme se scezeným sójovým granulátem.
Zařazení: Maso Sójové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: