Čína z vepřového masa

2.6

hodnoceno: 5
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžička sůl
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • moučkový cukr
    • 2
      žloutek
    • 2
      lžička worcestrová omáčka
    • 3
      ks feferonka
    • 500
      g vepřové maso nebo drůbežího masa
    • 2
      lžička maggi

Postup přípravy receptu

  • Maso nakrájíme na nudličky a promícháme se směsí. Necháme uležet 24 hodin, ale čím déle, tím lépe. Použila jsem na čínu králíka, vepřové maso, zajíce i hovězí maso, ale divočinu doporučuji nechat ve směsi déle. Také feferony lze dát podle chuti.
  • Odpočinuté maso osmažíme na rozehřátém oleji.
Zařazení: Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: