Džuveč v tlakovém hrnci

3

hodnoceno: 10
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 3
      ks brambory
    • sůl
    • 3
      ks rajčata
    • 1
      ks mrkev
    • 3
      stroužek česnek
    • rýže
    • pepř mletý
    • 2
      ks paprika
    • bobkový list
    • nové koření
    • pepř celý
    • 1
      kg vepřový bůček
    • rajský protlak

Postup přípravy receptu

  • Vyškvaříme tučné z bůčku, na sádle zpěníme cibuli. Přidáme zbylý bůček nakrájený na kostky a osmažíme. Dále přidáme nakrájenou mrkev, rajčata, papriky a brambory. Společně chvíli podusíme (cca 5 minut).
  • Poté vložíme celý rajský protlak, šálek rýže a zalijeme dvěma šálky vody. Dusíme 7 minut. Tento džuveč je dobrý i ohřívaný (ale i studený).
Zařazení: Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: