Kapustové karbanátky se zázvorem

1

hodnoceno: 2
Příprava: 50 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 20
      g máslo
    • sůl
    • 2
      ks vejce
    • strouhanka
    • 2
      lžíce rýže vařené
    • 1
      ks kapusta menší hlávka
    • zázvor
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

  • Kapustu opereme, nakrájíme na tenké nudličky a dáme dusit. Změklou kapustu necháme vychladnout. Do studené kapusty vmícháme uvařenou rýži, syrové vejce, zázvor, sůl a asi 5 dkg strouhanky.
  • Lžící vykrajujeme karbanátky, které po obou stranách opékáme na másle nebo oleji.
Zařazení: Zelenina

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: