Kuře ein zwei

2.5

hodnoceno: 2
Příprava: 10 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře rozdělené na čtvrtky
    • 500
      ml pivo - černé
    • drcený kmín

Postup přípravy receptu

  • Pekáček vyložíme alobalem, abychom po večeři neměli práci s mytím. Kuřecí porce omyjeme, po obou stranách dobře posolíme a posypeme drceným nebo celým kmínem. Položíme do pekáčku kůží nahoru. Během pečení neobracíme.
  • Troubu nastavíme na 190 °C, horkovzdušnou na 175 °C a pečeme ve středu trouby asi hodinu. A teď to nejdůležitější: každých 10 minut přeléváme kuře šťávou, případně přidáme pivo.
  • My k tomu jíme jen chleba, ale všechno ostatní (rýže, těstoviny, brambory, knedlík) se také hodí. Ta šťáva je neuvěřitelně dobrá. A žádný tuk – jen co je v kuřeti!
Zařazení: Maso Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: